top of page
Nordhordland-UNESCO-Biosfære_emblem-07.png

Våre medlemmar

Alle er velkomne til å delta i Smak av Nordhordland UNESCO Biosfære ! Våre medlemmar er i dag lokalmatprodusentar og serveringsstader frå kommunane: Alver, Austrheim, Fedje, Gulen, Masfjorden, Modalen, Vaksdal, Osterøy og gamle Øygraden kommune.

 

Medlemmane i Smak av Nordhordland UNESCO Biosfære har betalt ein kontingent for å få fordelar i nettverket, og det er dei som vert presentert på denne heimesida. Utanom medlemmane har vi også mange fleire lokalmatprodusentar og serveringsstader i Nordhordland. 

 

Det bognar av gode råvarer i vår region: Sauekjøt, fisk, mikrogrønsaker, honning, bær, bakst, ost, geitost, kjekjøt, oksekjøt, grisekjøt, egg, andeegg, spekemat, grønsaker, garnityr m.m. Matfatet bognar med andre ord over, og for dykk som er matintressert og som tenker på viktigheita av kortreist mat er det berre å gjere seg kjent med regionen Nordhordland - for vi har mykje å by på!

Er du lokalmatprodusent, bonde, fiskar eller serveringstad/utasalsplass som brenn for lokalmat. Ta gjerne kontakt om du ynskjer å verte medlem i Smak av Nordhordland UNESCO Biosfære!

Medlemskontingenten kostar i dag KR 2000,- 

YNSKJER DU Å VERTE MEDLEM?

Ta gjerne kontakt!

Mail: post@smakavnordhordland.no

Tlf.: 48 25 55 30 

bottom of page